Call of Task League 2020-format ændret

Det nye bybaserede format til 2020-opkaldet i Task League ændres lidt for at have et turneringsbaseret format, der starter med sin anden uges spil US Sassuolo Trøje i London.

Activision Blizzard siger, at formatet er “både kendt for arven fra opkald fra opgavesport og frisk midt i baggrunden af ​​vores bybaserede franchisestruktur”, der vil blive indarbejdet sammen med et nyt pointsystem, der er i kraft fra lanceringsweekend den 24. Manchester City Trøje januar i Minneapolis .

Call of Task League -kommissær Johanna Faries fortalte Sports Illustrated, at turneringerne “var på mange menneskers ønskelister i vores TSG 1899 Hoffenheim Trøje samfund. ”Så vi og vores teams arbejdede hårdt for at skabe et nyt nyt tag på et elsket format, som vi alle føler, vil gøre konkurrencen endnu mere spændende at gå ind i 2020 -sæsonen.”

Da opkaldet fra Task League går til et bybaseret format, blev ideen om, at holdet ville rejse i en serie i stedet for at være en del af en bredere turnering, kritiseret af fans. Specifikationer blev ikke annonceret i udgivelsen, men det ser ud til, at hver af COD -ligaens dusin franchiser vil konkurrere ved hver hjemme -serie -begivenhed.

”Dette format, kombineret med et helt nyt pointsystem, der træder i kraft i lanceringsweekend, leverer en konkurrencedygtig oplevelse, hvor hver kamp i sæsonen betyder noget. .. Vores konkurrencedygtige format er et af de mange højdepunkter, vi er begejstrede for at introducere i 2020, ”sagde Activision Blizzard i en pressemeddelelse.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.