Fire sportsgrene, der foreløbigt blev føjet til 2024 Paris OL -programmet

Breaking, skateboarding, sportsklatring samt surfing er foreløbigt inkluderet til de olympiske sommer -spil i 2024 i Japans fodboldlandshold Trøje Paris, højdepunktet i tirsdagens verdensomspændende olympiske udvalgssession.

Den olympiske programkompensation vil fortsætte en analyse såvel som observation af de fire foreslåede sportsgrene med en endelig beslutning, der skal træffes i december 2020. Ingen endnu flere sportsgrene kan tages foran til overvejelse til 2024 -kampene. Skateboarding er allerede begyndt på kvalificeringsprocessen for Tokyo 2020 -spil.

”De fire sportsgrene, som Paris har foreslået, er alle helt ifølge Olympic Program 2020, da de bidrager til at Sporting CP Trøje gøre programmet meget mere kønsafbalanceret såvel som meget mere urbane, samt give chancen for at linke med den yngre generation,” sagde IOC Præsident Thomas Bach. “De foreslåede sportsgrene er RB Leipzig Trøje i tråd med disse principper samt forbedrer Paris 2024’s General Dynamic Games -koncept, der fokuserer på inklusivitet, der inspirerer et nyt publikum såvel som at holde socialt ansvarlige spil.”

Paris 2024 er det andet organisationsudvalg, der har haft muligheden for at foreslå ekstra sportsgrene til sine spil som en del af reformerne af det olympiske program 2020. Breaking såvel som sportsklatring optrådte som medaljebegivenheder ved de ungdommer i ungdommen i Buenos Aires 2018, mens Skateboarding, sportsklatring såvel som surfing vil debutere på det olympiske program i Tokyo næste år.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.