Januar 2011 besøgende atlet – Alyson Ruby Grzyb

af
Sky Barsch Gleiner
Sendt 8. januar 2011

Alder: 36
Bopæl: Sunderland
Familie: Mand, Steve Grzyb
Beskæftigelse: førskolelærer
Primær sport: snesko
VS: Du vil snesko i Tubbs Romp til at stampe ud brystkræft denne måned. Præcis hvor mange år har du gjort dette?
AG: Dette vil være min ottende, alt sammen i Vermont.
VS: Hvad var motivationen for at deltage?
AG: Jeg tror, ​​januar 2003 var Bologna FC 1909 Trøje det allerførste år, der var en løb i Vermont. Jeg hørte om det på radioen, men det år havde jeg allerede planer for den weekend. Den næste sommer blev min mor diagnosticeret med brystkræft. Det efterår hørte jeg om løb igen, såvel som jeg kaldte min søskende op, der bor i Maryland. Jeg sagde: “Dette virker som en virkelig sjov ting, hvorfor kommer I ikke op så godt, som vi gør det sammen?” Det var da rompen var meget mindre. såvel som holdet var ganske lille, så bare de fire af os-hun såvel som hendes anden halvdel såvel som min daværende kæreste såvel som jeg-havde det, såvel som vi forsøgte at samle nogle penge, men kun steg omkring $ 1.500. Det næste år var min mor meget syge, såvel som vi fik en hel del gode venner sammen, der kom såvel som at slutte sig til os til støtte for min mor. Min mor såvel som far sluttede sig til os i 2005. Men desværre døde min mor i juni 2005. Siden da er det typen af ​​den nøjagtige samme kernegruppe af mennesker, der mødes. Vi har mistet nogle få såvel som tilføjet nogle få. Konsekvent ville jeg oplyse i de sidste fire år, vi har haft omkring 20 teammedlemmer, såvel som for nylig er vi steget omkring $ 15.000.
VS: Præcis hvordan har du det så succes med fundraising?
AG: Min mor var yderst ønsket af en hel del mennesker såvel som i én henseende, da hun døde, er en masse mennesker, der forstod hende såvel som at lide hende, ekstremt villige til at donere til denne sag. Jeg har lige fået en inspektion i posten fra min bedstemor så godt som hun sagde: “Her er mit bit stykke husker din mor.” Med 20 personer, der alle beder om penge, har du en tendens til at få et ganske stort svar. Vi er også meget spredt ud. Jeg koordinerer teamet lige her fra Vermont, men et flertal af mennesker kommer fra forskellige stater. Min far er i Connecticut, min søskende såvel som hendes anden halvdel online i Maryland, såvel som de bringer venner. Jeg har kusiner fra Massachusetts såvel som Chicago -området, så vi trækker fra en lang række mennesker. Vi Sanfrecce Hiroshima Trøje har ligeledes et par dybe lommer at spørge fra. Der har været en række mennesker gennem årene, der konsekvent har givet donationer på USD 500 eller endda $ 1.000 donationer. Vi har gode givere. Jeg tror også, da vi har gjort det så mange år, nogle mennesker forventer det, så de planlægger det.
VS: Præcis hvordan forbereder dine gode venner i varmere klima sig på en lang snesko?
AG: Snowshoing på en ret flad såvel som plejet sti (hvilket er det, du opdager ved romp), er ikke så vanskelig. Bare at gå er tilstrækkeligt til at forberede dig. Hvis vi lavede noget baglæner, kan de kræve for at udføre mere kardiovaskulær træning, men for en simpel gåtur er de okay. Det, der normalt hindrer dem mest, er det kølige vejr, men de har opdaget at kjole i mange lag!
VS: Hvad var det med din mor, der elskede hende til så mange mennesker?
AG: Min mor var bare en af ​​de mennesker, som alle elsker. Hun var sød såvel som morsom. Hun var en stor lytter. Hun kunne godt lide at have det sjovt. Hun havde en venlig såvel som generøst hjerte.
VS: Præcis hvordan føles det at bidrage så meget til brystkræftforskning?
AG: Det er ret spændende. De allerførste par år, da vi sprang fra stigende $ 1.500 til det næste år var $ 10.000 … Vi tænkte, “Wow dette er en hel del penge.” Når jeg fortæller folk om det, er de sprængt væk.
VS: Hvad bragte dig til Vermont?
AG: Valencia Trøje Det er en lang historie. Min nu mand bragte mig til Vermont. Vi er begge fra Trumbull, Ct. Vi gik til høj institution sammen. Han rykkede op lige her efter gymnasiet, såvel som jeg havde nogle andre gode venner, der også overførte til Vermont. Jeg ville oplyse syv år senere, at en af ​​vores delte gode venner flyttede tilbage til Connecticut, såvel som det var med ham, at vi så hinanden igen såvel som da begyndte at datere såvel som den lange afstand i et par år. Vi besluttede, at en af ​​os skulle flytte, så godt jeg var forberedt på en ændring i kulisser. Jeg har været virkelig glad lige siden. Jeg kan lide det.
VS: Præcis hvordan fik du at tænke på undervisning?
AG: Da jeg var på college, studerede jeg liberal kunst med fokus på psykologi, men forstod dog ikke rigtig, hvad jeg ønskede at gøre. Jeg havde været babysitter siden jeg var 12 år gammel. Da jeg blev uddannet, fik jeg en barnepige -opgave i sommeren så godt som jeg ledte efter noget, der kan rente mig. At arbejde med unge var noget, jeg troede, jeg ville gøre. En indstilling åbnede i en børnehave i Branford, Ct. Det var en slags deltidsassistentnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.