Perfektionisme gør ondt atleter under konkurrence

nøjagtigt hvordan man udfører funktionelt, ikke helt

Er perfektionisme nyttig eller skadelig for din præstation? Ser du perfektionisme som en nøgle til din succes?

Mange top atleter spillere telefon kalder sig selv perfektionister. Du ser på disse spillere med beundring såvel som at indpakke, at perfektionisme er metoden til at gå for at nå Bologna FC 1909 Trøje din fulde potentielle inden for sport.

Perfektionisme har fjernet fordele … det kan dog holde dig tilbage fra at opnå din potentielle, når al metoden i alt så godt som det er tid til at konkurrere.

Denne atlet var en typisk perfektionist med alle de traditionelle tegn …

Alt sammen med sit unge liv stillede hans forældre ekstreme krav til ham. Hans forældres ultimative mål var at skubbe ham til højere højder, et hæderligt mål.

For at gøre det accepterede hans forældre aldrig noget mindre end perfektion. I skolen var en B+ ikke stor nok. Hans forældre sagde: “Hvorfor fik du ikke en A?”

I konkurrence, hvis hans modstander skabte en fantastisk redning, ville hans forældre se afvist på ham for ikke at score.

Til sidst håndterede den unge atlet perfektion som sit mål. Han ønskede desperat at behage sine forældre såvel som træner.

Efter konkurrence ville denne atlet psykologisk afspille enhver fejl, han lavede af det sidste spil. Han ville blive så ængstelig såvel som bange for at begå en fejl, at han ville begå endnu flere fejl … såvel som cyklussen fortsatte efter konkurrence.

Dette er perfektionscyklus så godt som det aldrig bringer det allerbedste ud af atleter, vi arbejder med! Perfektion er en umulig grundlæggende for enhver form for atlet …

De vanskeligheder, der er forbundet med perfektionisme:

Urealistiske forventninger.
Let frustreret over fejl.
Frygt for fiasko såvel som angst.
Udfører såvel som risikofri eller forsigtigt.
Bekymre dig om, hvad andre synes.
Kravet om at blive set som en stor atlet.
Underprestation i konkurrence.

Uanset hvad andre måtte sige, er perfektionisme ikke vejen FC Tokyo Trøje til at udføre din fineste under konkurrence!

Kan perfektionisme hjælpe dig med at master færdigheder? Ja helt sikkert. Det er en fantastisk metodetankegang. såvel som de fleste perfektionister kan lide at træne såvel som at forbedre deres færdigheder!

Hvis du opdager at udføre funktionelt, frigør du dig selv til at spille spillet intuitivt såvel som bedre til dit potentiale.

Sådan håndteres perfektionisme i Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje konkurrence:

Først skal du spille funktionelt, ikke perfekt. Dette betyder, at det at få opgaven udført såvel som ikke at bekymre sig om at se så godt ud som at føle sig perfekt.

For det andet skal du acceptere, at der forekommer fejl i sport. Har ikke målet at lave nulfejl i spillet. samt acceptere dem, når du laver dem.

Derefter skal du arbejde med at styre dine urealistiske forventninger samt erstatte dem med mere brugbare mål.

Lær magtfulde tillidsfremmende mentale strategier!

Er du frustreret over at øve hårdere i din sport kun for at få din indsats fortrydt af dit mentale spil under konkurrencen?

Føler du, at din mave er i en sfære af knob så godt som du ikke kan tro klart, da du er så ængstelig og anspændt at træde på marken, domstolen, kurset eller sporet?

Tjek vores program, den frygtløse atlet!

Den frygtløse atlet-cd såvel som arbejdsbogprogrammet er en 14-dages plan for uovertruffen tillid. Dette program er perfekt til enhver form for atlet eller coach, der ønsker at finde magtfulde mentale strategier til at overvinde frygt, perfektionisme samt udføre med tillid.

Lær mere om et af vores mest fremtrædende CD -programmer i den positive atlet -serie …

Den frygtløse atlet

Hvad siger klienter?

”De positive atlet -arbejdsbogprogrammer har arbejdet helt utroligt for mig! Den høje kvalitet af mine skud har forbedret 1.000 procent, såvel som mine scoringer er langt lavere, langt! Jeg har også en følelse af fred såvel som glæde af høj kvalitet af spillet, der havde været hårdt savnet. Jeg kan lide det! Fantastisk arbejde Dr. Cohn! Sig tak til dig! ” ~ Randy, golfspiller

”Min søn afsluttede hele positive atletprogrammet. CD -programmet hjalp enormt. Han brugte det til at holde positive tanker flyder. Han var i stand til at fokusere på sin kamp i stedet for på sine ugunstige tanker. Han kæmpede på sit ekstremt bedste. Vi er taknemmelige for Gud for at føre os til dit websted. Den positive atlet var perfekt. ”~ Wanda, sportsforælder

”Jeg har lige afsluttet” den positive atlet såvel som de fokuserede atlet ”-programmer. Hvilken stor forskel dine programmer har gjort mig. Jeg troede, at jeg ikke var stor tilstrækkelig såvel som næsten leverede spillet op. Dit websted blev foreslået for mig af en mere atlet (en skydespil) såvel som det allerbedste, der opstod for mit mentale spil. Jeg begyndte at blive begejstret for første gang i lang tid, såvel som programmet var så sjovt at gøre. Disse programmer fungerer virkelig så godt, som jeg ikke ville tøve med at anbefale dem til nogen, (selvom jeg ikke ønsker, at mine kolleger konkurrenter skal forstå om dem). ” Sig tak til dig så ekstremt meget for Provnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.