PHF introducerer Montreal Growth -franchise for sæsonen 2022–2023

Den førende Hockey Federation vil tilføje sit syvende ligateam i 2022–2023, der repræsenterer Montreal, Quebec, der markerer ligaens anden indgang til Canada, når det fortsætter med at udvide sig.

Premier Hockey Federation oplyste, at holdet vil træne i Center 21.02 i Verdun, lige uden for Montreal’s centrum, mens holdet spiller spil i rutinemæssig sæson i hele Quebec for at hæve ligaens profil. Montreals officielle teamnavn såvel som logo vil blive afsløret i de kommende uger. PHF-rutinen 2022-23 skal stadig annonceres med detaljer, der vedrører Montreals husspil samt steder at følge.

Relaterede historier

Phil Andrews: Fremtiden for USA Hegnbegivenheder

U.S. kvindes fodboldhold til at håndtere Tyskland i Florida, New Jersey

Oplev Kissimmee navngivet officiel rejsedestination for NFL London -spil

Analyse: IOC spiller et forsinkelsesspil for 2030 Wintertime Games vært

Tilknyttede avancerede hoteller over hele verden faner Dan Meisler som verdensomspændende salgsdirektør

”Dette er et Santos Laguna Trøje ekstremt interessant tidspunkt for PHF såvel som væksten af ​​ekspertkvinders hockey,” sagde PHF -kommissær Reagan Carey. ”Byen Montreal såvel som provinsen Quebec har en rig hockeyhistorie, som PHF er glad for at officielt være en del af. Vækst er en afgørende del af PHF’s forpligtelse til at vokse spillet ved at give højere chancer for meget mere ekspertatleter at etablere såvel som at konkurrere, samtidig med TSG 1899 Hoffenheim Trøje at den næste generation inspirerer til at gå efter deres egne drømme i sporten. Indførelsen af ​​et nyt PHF-team i 2022-23 vil hjælpe os med at udvikle et solidt såvel som bæredygtig fremtid, et skridt ad gangen. Vi vil fortsætte med at undersøge ekstra vækstchancer i Nordamerika ud over næste sæson. ”

Montreal -franchisen vil være den tredje vækst i PHF -historien i betragtning af at ligaen startede i 2015 med hold i Boston, Buffalo, Connecticut samt New York; Minnesota såvel som Toronto har overvejet, at det sluttede sig til ligaen.

Montreals ekspert kvinders hockeyhistorie inkluderer Montreal-stjernerne, der blev oprettet i 2007, samt genmærket Les Canadiennes de Montreal i 2015. De konkurrerede i den canadiske kvindes hockeyliga samt vandt fire Clarkson Cup mesterskaber mellem 2009 samt 2019. I december 2015 var Canadiennes såvel som Boston Pride i den allerførste uden for kvindespil som en del af 2016 NHL Wintertime traditionelle festligheder. Lederskab for den nye organisation inkluderer præsident Kevin Raphaël såvel som vicepræsident Emmanuel Anderson med en instruktør, der skal udnævnes på et senere tidspunkt.

”Professionel kvinders hockey er tilbage i Montreal såvel som Emmanuel såvel som jeg er ekstremt ekstatiske over for at arbejde med PHF for at hjælpe med at vokse kvindernes spil over hele provinsen Quebec,” sagde Raphaël. ”Vi ser frem til at opbygge et team med stærke kvarterspartnerskaber såvel som dygtige atleter, der er parate til at gøre en ægte forskel på såvel som fra isen. Forenede Stater fodboldlandshold Trøje Dette er bare begyndelsen på, hvad der bliver en ekstremt speciel sæson for alle. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.