USA Cycling forsinkelser mesterskabsværtmeddelelse om transkønne regninger

USA Cycling har forsinket sin meddelelse om værtsstedet for sin 2021 Marathon Mountain Bike National Championship efter at have lært værtsstatens lovgiver vedtog en anti-transgender-lovforslag, der Borussia Dortmund Trøje forhindrer transkønne ungdom fra at deltage i skolesport i overensstemmelse med deres kønsidentitet. Det styrende organ afslørede ikke, hvilken stat der var planlagt til at være vært, men flere stater har for nylig vedtaget Watford FC Trøje lovgivning i forbindelse med transkønne atleter.

”Vi er klar over, at den øjeblikkelige mangel på en dato og spillested påvirker vores medlemmer og arbejder så hurtigt som muligt for at annoncere både en ny dato og placering,” sagde USA Cycling i en udgivelse. ”Mens USA -cykling i dette tilfælde er i stand til at flytte denne særlige begivenhed, vil det ikke altid være tilfældet, at vi kan træde begivenheder i stater, der har vedtaget lignende lovgivning, enten på grund af tidligere kontraktmæssige og juridiske forpligtelser eller manglende evne til at finde Et passende udskiftningssted i betragtning af den tid, før begivenheden skal finde sted. … Når vi lærer meget mere om diskriminerende lovgivningsmæssige bestræbelser rundt om i landet og hører direkte fra vores LGBTQIA+ og Allied Communities, vil vi tilpasse vores politikker til at vejlede vores beslutninger om, hvor vi skal afholde fremtidige nationale mesterskaber. Disse frigives i de kommende uger. ”

Som et resultat er USA Cycling i øjeblikket ved at gennemføre nye spillesteder, som det nationale styrende organ siger er praktisk på grund af kontraktstatus, begivenhedsstørrelse og begivenhedsdato. Alabama, Arkansas, Tennessee og Mississippi har vedtaget anti-transgender-regninger i år, mens South Dakotas guvernør gjorde det til statspolitik ved hjælp af udøvende orden.

”USA Cycling har ændret vores nationale mesterskabsplaner, hvor de kontraktligt er muligt og vil placere vores fremtidige begivenheder på steder, hvor lovgivningen ikke begrænser adgangen til sport,” sagde Rob DeMartini, USA Cyclings administrerende direktør. “For begivenheder med eksisterende aftaler, der finder sted på steder, der har vedtaget restriktiv lovgivning, vil vi samarbejde med det lokale værtssamfund Leeds United Trøje såvel som lokale fortalergrupper for at sikre, at sikre og fair begivenheder, mens vi tegner støtte til et meget mere inkluderende cykelmiljø.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.