Hvordan reagerer du på dårlige skud?

Sådan holder du tingene i perspektiv i golf

Det er vanskeligt at miste. Dyre fejl sent i en runde er meget vanskeligere. At holde tab og fejl i perspektiv kan til tider virke umulige.

De intense negative følelser, du føler efter et dårligt tee -skud, kan forstyrre dit fokus og forårsage en nedadgående spiral over de næste flere skud.

Selvom det kan virke vanskeligt og vigtigt at styre dine følelser efter et dårligt skud, er det muligt og vigtigt for optimalt spil på golfbanen.

Det væsentlige for effektivt at styre dine følelser efter et dårligt skud er … perspektiv!

Perspektiv er, hvordan du fortolker en begivenhed.

Hvis du har et negativt perspektiv, vil du fortolke dårlige skud som et tegn på, at der er noget galt med dig, din evne eller hvordan du spiller på en bestemt dag.

Et positivt perspektiv er ikke blind optimisme, men det er evnen til at finde nogle anvendelige og objektive feedback fra en begivenhed.

For eksempel “Hvad kan jeg lære af dette?” Eller “Hvordan kan jeg tilpasse mit spil til at udføre bedre i fremtiden?”

Patrick Reed kørte på krydstogt i løbet af den sidste runde på Honda Classic 2015 …

Reed var bundet til føringen, da han forberedte sig til sit tee -skud på det 15. hul. Desværre Brighton & Hove Albion FC Trøje bortskaffede Reed sit tee -skud i vandet og faldt hurtigt fra strid.

Da han blev spurgt i sit interview efter turnering for at evaluere sin præstation på Honda Classic, brugte Reed et positivt perspektiv.

Reed: “Jeg følte, at jeg ramte bolden temmelig solid … men hver gang du har lyst til, at du ikke Senegals fodboldlandshold Trøje havde dit et spil og kæmper lidt og være i stand til at afslutte inde i top -10 er altid godt.”

Hvordan var Reed i stand til at holde et ødelæggende tab i perspektiv? Reed fokuserede på hans tidligere succeser snarere end hans fejl.

Reed har vundet fire turneringer i 39 starter på PGA -turen og klatret til en placering på nr. 15 i verden. Derudover afsluttede Reed en meget respektabel 7. på Honda Classic.

Reed: “Jeg havde tre huller, der bitede mig, men det er min bedste finish her indtil videre.”

Ved at definere dig selv efter det, du har opnået, vil du være i stand til at opbygge din selvtillid.

Et andet aspekt af perspektiv er at lære af tab.

Reed: ”Når du vinder, ser du altid overhovedet det positive og alt hvad du gjorde godt. Men når du spiller Tigres UANL Trøje dårligt, kan du finjustere og finde ud af, hvad det er, du har brug for at arbejde på. ”

For at forbedre dit perspektiv skal du prøve disse tip:

Tip nr. 1: Giv dig selv kreditrapport for dine succeser. Selv hvis du udførte dårligt i en turnering, skal du finde nogle ting, du gjorde godt. Det indebærer ikke, at du ser bort fra de fejl, du begik. Du skal bare se overhovedet på dine skud i løbet af runden.

Tip nr. 2: Brug fiasko som en mulighed for at lære og vokse. Hvad kan dine fejl instruere dig om fremtidig spil? Hvordan kan du forbedre dit spil for at forbedre dit spil til kommende turneringer?

Tilmeld dig hjælp fra en mental træner til at hjælpe dig med at sætte dit spil i perspektiv og endnu mere forbedre dit samlede golfspil.

Succesrige golfspillere har lært, hvordan man udfører med den øverste tillid til konkurrence. Vi har udviklet golfspillerens Mentiske Edge -arbejdsbog og CD -program til at hjælpe dig med at gøre dette.

Lær beviste teknikker til at udføre med selvtillid!

Lider du af delikat selvtillid efter ubesvarede hits, spiller med strenge eller høje forventninger, der undergraver selvtillid eller manglende evne til at spille frit og afviklet på banen?

Hvis du lider af manglende fokus, lav selvtillid eller andre mentale spilhindringer på banen, kan du ikke nå dit sande golfpotentiale …

Succesrige golfspillere har lært, hvordan man udfører med den øverste tillid til konkurrence, så vi har udviklet golfspillerens Mentiske Edge -arbejdsbog og CD -program for at hjælpe dig med at gøre dette!

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer de 8 øverste mentale træningssessioner, jeg afslutter med mine personlige studerende for at hjælpe dem med at øge deres mentale spil og forbedre konsistensen på kurset.

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer 8 tillidsforstærkende cd’er, MP3-lydoptagelser og en 8-session golfspillers mentale kantbearbejdning.

Golfspillerens mentale kant: En 8-ugers plan for den øverste tillid

Hvad siger studerende?
”Den mentale side er alt i golf – evnen til at se dit skud eller linje og stole på, at du kan ramme det skud eller putt. Dr. Cohn har hjulpet mig med at stole på mit spil og sætte slagtilfælde. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Trip -vinder

”Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere! Jeg kan ikke fortælle dig, hvor tydeligt jeg var i stand til at tænke i alle fire runder med turnéskole. Den lette spilplan, du gav mig, fokuserede mig virkelig. Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere under en turnering. Uanset hvor meget pres der var, var jeg i stand til at kontrollere mine tanker og henrette. Tak Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Lær kraftfulde golftillidstrategier!

Gør du nogen “dyre” mentale spilfejl under din Preshot -rutine?

Tjek ud: 6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Download vores helt gratis golftillidsrapport!

Her lærer du de øverste mændnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.