Fubo Sportsbook Planer Betting Lounge på MetLife Stadium med Jets Partnership

Fubo Sportsbook har annonceret Ideel før 2021 NFL-sæsonen et flerårigt partnerskab med New York Jets, der vil omfatte en Fubo Sportsbook-lounge på MetLife Stadium for Jets Home Spil, der åbner denne sæson.

Partnerskabet forventes officielt at blive lanceret i fjerde kvartal 2021 underlagt alle gældende lovgivningsmæssige godkendelser og vil være Fubo Sportsbooks første sponsorering af et professionelt sportshold.

“Dette partnerskab med Fubo Sportsbook er et andet stort skridt for New York Jets i vores rejse for at prioritere engagement med vores fanbase, herunder forbedring af deres samlede stadionoplevelse Boca Juniors Trøje på spildagen,” sagde Jeff Fernandez, Jets vicepræsident for serviceudvikling og Canadas fodboldlandshold Trøje udvikling og Ventures. “Med Fubo Sportsbook vil Jets -fans blive behandlet med deres innovative mobile check -out og indsatsplatform, som vil blive bragt til live på den dynamiske nye Fubo Sportsbook Lounge.”

Loungen har omkring 7.000 kvadratmeter plads i alderen 21 år Uruguays fodboldlandshold Trøje og vil tilbyde Jets fans en casino-stil sportsbog med betting oddsintegration, incitamenter og særlige fordeltilbud. Fans vil være i stand til at nyde hvert spil fra omkring NFL og placere live mobile indsatser ved hjælp af Fubo Sportsbook -appen. Jets Mobile App -brugere vil modtage adgang til specielle anvendelser såvel som spildagincitamenter bundet til loungen.

”New York Jets er en førende sportsorganisation med en stærk base af entusiastiske og hengivne fans, og vi er overbevist om holdets fremtidige succes,” sagde Scott Butera, præsident for Fubo Gaming. ”Vi er i ekstase over at være deres partner i at bruge dette samfund til en virkelig speciel sportsvæddemål og glædeoplevelse.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.