Wilmington Sports Complex får Naming Rights Sponsor

The Wilmington City Council i North Carolina har godkendt en titel sponsoreringskontrakt på 1,3 millioner dollars med Ncino Inc., en Wilmington-baseret virksomhed, der fokuserer på monetær teknologi, til at navngive rettigheder til en offentlig sport Kompleks arrangeret for at være afsluttet i efteråret, der ville være en af ​​de største i staten.

Cape Fear Soccer Park nær centrum af Wilmington omdøbes til Ncino Sports Park som en del af en omfattende vækst, der vil se syvfeltkomplekset, der drives af Wilmington Hammerheads Youth Soccer Club, forvandles til et kompleks med 11 felter samt belysning til aftenkampe på næsten 65 hektar jord, som Hammerheads bidrog SS Lazio Trøje til byen i 2019.

”Dette partnerskab går langt ud over et forbedret sportskompleks for Wilmingtons ungdom, det handler om at investere i strukturerede aktiviteter, der har en positiv effekt i de unge menneskers liv,” sagde Wilmington Mayor Cost Saffo. “Som et af Wilmingtons mest genkendelige mærker såvel som en hjemmearbejdet markedsleder, er vi glade for at samarbejde med NCINO om dette job samt se frem til Breaking Ground i de kommende måneder.”

Komplekset kan se så meget som 140.000 mennesker årligt ifølge en pressemeddelelse. Komplekset vil omfatte område for fodbold, men ligeledes lacrosse, fodbold, ultimativ, rugby, college intramurale begivenheder samt turneringer med høj institution.

”Gennem byens parkbindingsprogram udtrykte kvarteret sit ønske om en opgraderet sportspark med kapacitet til at afholde sportskonkurrencer samt give et sundt afsætningsmarked for regional ungdom,” sagde Amy Beatty, direktør for kvarterstjenester til Ccity of Wilmington . “Med Ncinos generøse partnerskab såvel som støtte er vi i stand til at etablere en førsteklasses facilitet samt give en enorm atletisk såvel som rekreative chancer for Wilmington-familier.”

Byen Wilmington vil investere 10 millioner dollars i ejendommen. Som en del af aftalen får anlægget navngivet NCINO Sports Park i mindst 17 år. Hammerheads får $ 225.000 årligt til at håndtere en fodboldfacilitet på komplekset, rapporterede Star-News.

”Ungdomssport har magten til at bringe husholdninger såvel Borussia Dortmund Trøje som mennesker sammen samt producere et stærkere samfund,” sagde Jonathan Rowe, Ncinos hovedreklame. ”Ncino blev etableret i Wilmington over ni år tilbage såvel som siden den dag, er vi blevet dedikeret til byen Wilmington såvel som Cape Fear -regionen såvel som altid er på udkig efter chancer for at producere stærkere bånd og give tilbage tilbage . Vi er Liverpool FC Trøje stolte af dette partnerskab, evnen til at hjælpe med at gøre sport mere tilgængelige for ungdommen i vores samfund samt påvirke den næste generation af ledere. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.